Passend herenondergoed vinden? Dit zijn de beste tips

Je herkent het vast wel, de ongemakken van te strak of te losvallend ondergoed. Het kan gaan knellen of zorgen voor andere irritaties. Wil je dit voorkomen? Dan is het belangrijk dat je het juiste soort ondergoed voor jouw lichaam aanschaft. Maar hoe weet je nu welk ondergoed voor jou het juiste is? Je leest het in dit blog. 

 

De verschillende soorten herenondergoed

Er zijn verschillende soorten herenondergoed. Ieder type ondergoed is geschikt voor een ander soort mannenlichaam. Hieronder worden de verschillende soorten herenondergoed en hun toepassingen toegelicht.

 

Boxers

Boxershorts zijn het meest ademende type ondergoed wat er voor mannen beschikbaar is. Ze bieden veel bewegingsruimte vanwege de losse pasvorm, maar zijn ook snel zichtbaar worden onder een strakke broek of onder een pantalon. Heb je als man grotere dijen? Dan is een boxershort wat minder goed geschikt. Ga je een boxershort dragen? Zorg dan dat je kiest voor een goede, ademende boxershort van 100% katoen en draag hem onder geen beding onder een strakke broek of pantalon

 

Boxer briefs

Boxer briefs zijn de strak op het lichaam aansluitende versie van de boxershort. De pijpen van de boxer briefs komen tot over de dijbenen. De taille en de pijpen sluiten strak aan op de buik en de bovenbenen. Dit type heren ondergoed is zeer goed geschikt voor lange mannen en mannen die wat bredere dijen of billen hebben. Voor goede boxer briefs kun je zeker eens kijken in de tommy hilfiger ondergoed collectie, dit merk biedt een uitstekende selectie aan kwalitatief hoogwaardig ondergoed voor heren. 

 

Briefs (slips)

Briefs zijn het perfecte type ondergoed voor heren met brede dijen en kleine mannen. Ook zijn briefs goed ondersteunend en daarom zeer goed geschikt voor mannen die intensief aan cardio doen. Zorg er altijd voor dat je briefs draagt van natuurlijk materiaal, om zweet en uitslag te voorkomen. 

 

Trunks 

Een trunk is de korte versie van de boxer brief; de pijpen van dit type herenondergoed stoppen ter hoogte van bovenbenen. De trunks sluiten meer aan op je huid en hebben vaak erg veel rek in het materiaal voor een comfortabele pasvorm. Dit type herenondergoed is met name geschikt voor mannen die slanke dijbenen hebben. 

 

Afsluitende tip: kies voor kwaliteit

Nu je weet welke pasvorm het beste bij jouw lichaamstype past, kun je op zoek gaan naar het type ondergoed wat past bij jouw lichaam, smaak en persoonlijke stijl. Bezuinig niet op je ondergoed en kies altijd voor ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Dat houdt in: ondergoed van natuurlijk materiaal met de juiste pasvorm. 

 

Geef een reactie